CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 22, 2011

Salindah ( Rencana Pemakanan Ibu Hamil dan Berpantang )

Assalamualaikum..bertemu kita lagi.. Jika sebelum ini, saya telah menerangkan beberapa kebaikan produk Salindah, kali ini saya akan menyambung lagi beberapa info tentang kebaikan produk Salindah sebelum bersalin iaitu B4 hingga B6.

  • B4 (mulai 4 minggu sblm bsalin) - Remedi istimewa ini untuk mengawal alamat sebelum jangkaan alamat palsu, menghilangkan sakit bersalin, sakit urat dan otot, menyediakan saluran peranakan dengan mengendur dan menganjalkan otot-otot pencerut kawasan saluran peranakan. Memudahkan kelahiran bayi. Menghilangkan perasaan takut dan cemas.
  • B5 (mulai 2 minggu sblm bsalin) - Remedi ini melanjutkan dan menolong tindakan item B4, mengendur dan menganjalkan otot pencerut saluran peranakan dan memberi daya teranan labour sewaktu bersalin.
  • B6 (mulai 1 minggu sblm bsalin) - Remedi ini menguatkan teranan, menolong mengurangkan sakit sewaktu bersalin, mempercepatkan dan mempermudahkan keluarnya anak, membuka luas saluran peranakan dan mengurangkan sakit lepas bersalin.
CATATAN : Kalau bayi dalam kandungan songsang, bolehlah minta bidan betulkan. Tetapi, kalau masih juga berpusing songsang, jangan diganggu lagi, bimbang nanti tali pusat berpintal pada leher dan anggota bayi. InsyaAllah, bila sampai waktu bersalin, bayi akan berpusing betul, dengan penggunaan remedi item B6.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...